Мила Родино или писмо до Шведския Крал

българин, българия - думи и смисъл които някога ме караха да се гордея... Сега напълно обезличени, лишени от смисъл, написани с малки букви... просто гласни и съгласни. Може скоро да стане и обидна дума и псувня.
Милиони роби всеки ден наптъпкани в задръстването, подскачащи от дупка в дупка, забързани към поредния безмислен ден чиийто смисъл е единствено да гепят стотинки за да нахранят децата си. Деца, дишащи най-мръсния въздух в Европа, пиещи най-гадната вода, хранещи се с Е-та и пластмаса. Геноцид. Робство. българия. бълхария.
Винаги съм се чудел как 500 години сме търпели турското робство... търпелив народ, много търпелив или напротив - вероятно турското робство не е било никакво робство - било е як купон в сравнение с това което е сега. Участваме като едни пионки и марионетки в ограбването на страната ни, като едни дето носим не-мед денонощно и градим в името на системата - отгоре ни ограбват всичко постигнато онези великите държавници с единствената цел да бъдат погребани в златни ковчези. Поставени сме в най-гадните условия на живот и все пак драпаме със сетни сили за нашата българия...
Промяната? Откъде да дойде тази промяна ви питам аз? Четох преди малко в интернет нецензурирания вариант на Българската Организирана Престъпност - wikileaks.. от 2005-а година... не от 2011-а. Написани имена и имена, няма осъдени - нито един, имена на хора които ни ръководят и в момента, власт и организирана престъпност - кенефа на света - българия. Корупция - на всички нива - от чистачка през полицай, до висш държавник. Данъчни, общински съветници, кметове, митничари, полицаи - еничарите на държавата. Само че онези за взимали децата ни - тези ни насилват, ограбват, унизяват и не ни взимат децата, тях направо ги няма. Деца ли да правим в тази и за тази помия ??? Горива, ток, вода, мобилни комуникации - напълно зависими сме да плащаме каквото ни кажат - отново структури за ограбване и обезличаване. Идете до централата на единия от мобилните оператори - все едно влизате в друга държава с други граници и правила. Ограбваме ви - заповядайте!
Седя на светофара - и през дупките - едно, две, три... ауди а8,с6,ку5, опа две с-класи, ...три х5-ци... брониран хамър отвътре с блондинка захапала очилата си. И ние откраднахме... и ние... и ние - послание което се носи по вятъра... проституирахме с държавата - хем я на....., хем я ограбихме след това. И ние и ние... и ние .. и ние - носи се отвсякъде. Ние сме българи!!! и ние и ние ... и ние - пак се носи по вятъра... Ако сте по слаби от нас ще ви ограбим - ако не ще се наведем, после ще откраднем, накрая ще сме над вас и пак ще ви ограбим - ние сме българи все пак. Да драпаме за най-голямата мизерия в света - ние сме българи. Лакей и марионетки на всеки и на всичко - ние сме българи. Боклука и кенефа на света - ние сме българи.
Еми я си ... .... българи такива...

И сега пиша до Шведския крал. Ако може да дойде и да освободи България. Да изчисти всичко отгоре надолу, и роби шведски да сме да сме ще е чудесно в сравнение с това което сме сега - кастрирани робски марионетки, лакейчета с пури в ръце избиващи се по стълбищата нагоре - ние сме българи.

Много странно - в химна ни никъде не се говори за Българите.

        Горда Стара планина,
        до ней Дунава синей,
        слънце Тракия огрява,
        над Пирина пламеней.

        Припев:

        Мила Родино,
        ти си земен рай,
        твойта хубост, твойта прелест,
        ах, те нямат край.

Забележете - там от където е орязан химна е имало Българи:

        Родино мила, теб привет,
        о, майко теб привет!
        Теб Българийо чада сме,
        ти си наший дом свещен!

        Ти си наший кът любим,
        кът за щастие отреден!
        Мил си край незабравим,
        с чудна прелест надарен!

        Как щедро, майко, е
        земята твоя осеяна с брилянти!
        Сред тях прекрасен свети
        Балканът горд напет -
        о, виж го как сияй!
        Ний благоговеем пред него и пеем:

        Горда й Стара планина,
        славна й нашта твърдина,
        тя хайдушката си песен
        пей от вечни времена!

        О, наша мила родино,
        ти си земен рай!
        Твойта чудна хубост,
        твойта дивна прелест,
        Ах, те нямат край!

        Родино мила теб привет,
        о, майко теб привет!

    Вариант на Цветан Радославов

        Горда Стара планина,
        до ней север се синей.
        Слънце Витоша позлатява
        към Цариград се белей.

        Припев:

        Мила родина,
        ти си земен рай,
        твойта хубост, твойта прелест
        ах, те нямат край.

        Хайде братя българи,
        към Балкана да вървим.
        Там се готви бой юнашки,
        за свобода, правдини.

       

        Да - последната строфа е махната. Предвидливо. Щом ги няма Българите, значи няма как да тръгнат към Балкана. Няма и как да се готви бой юнашки за свобода и правдини.
       
        Предишния химн "Шуми Марица":
       
    последна строфа:
   
   Ний сме народа
   за чест, за свобода,
   за мила родина
   който знай да мре. (x2)

По всичко личи: сега Българите ги няма. българите са тук.

Actitivites: