Хижа Мечит

Клуб Екстрем Ви ПРЕПОРЪЧВА горещо хижа Мечит!

 Посетихме хижата на 27-28 Януари 2007 г. по случай честването на рождения ден на Ставри. Бяхме около 20 човека. Това е най-хубавата хижа на която съм бил през последните 20 години. Стопаните на хижата са винаги засмени, стаите са изключително чисти, одеялата и завивките са чисто нови, самата хижа е абсолютно обновена, новата хижа направена от тях е чудесна.

За всичко това са отговорни хората който стопанисват хижата. Те никога не са намусени и винаги желаят да ви помогнат и услужат с каквото могат. Направили са всичко така сякаш това е техния личен дом а вие сте приятелите им които отиват на гости.

 Усещам че скоро център за достъп до Рила планина ще стане именно хижа Мечит. И пожелавам на всички хижари по хижи в България да идат до там и да видят какво са направили тези хора. Ако всяка хижа беше като тази България щеше да е задминала Швейцария.

 Пред хижите има много хубава писта с влек който работи когато пожелаете и е идеален за начинаещи скиори, може и да си наемете ски екипировка - има около 100 чифта ски и обувки. За деца, а и начинаещи скиори или бордисти мястото е чудесно.

В хижата има чудесна кухня в която стопаните предлагат домашно сготвена естествена и натурална храна. Цените са напълно достъпни като във всяка хижа само че е много по-вкусно и по-приятно.

Изкарахме си прекрасно и ви препоръчвам и вие да отидете ! 

Hacko