През последната седмица

Това е накратко какво сме правили през последната седмица: 

На 15 октомври заедно с Краси и Меги продължихме работата в "Дъждовника&Змиите" - вече сме на 6 метра от повърхността - остава още около метър.

На 17 октомври заедно с Меги на Боснек -  търсене на нови входове.

На 18 октомври заедно с Кики и Меги на Понор планина - разкопаване на въртопа започнат от нас,Калин и Иван ... Влязохме около 3 метра в блокаж, трябва да се копае надолу и назад. Силно студено течение, скреж.

На 19 октомври - с Меги на Мальовица.

На 20 октомври заедно с Меги, Деси, Калин, Иво и Любо на Боснек, проверихме преливника на извора, според Деси след разбиване на един камък напред и надолу продължава - Калин остана скептик и се преместихме. Иво, Любо и Деси продължиха в "Глинения вятър", стигнаха до нов тесняк от които духа много силно топъл въздух - напред продължава, лесно се копае. Пробвахме с Калин да се спунсем до "Очите" но се оказа че инвентара ни е малко...После се преместих на блокажния вход преди Глинения Вятър, няколко пъти с Чанторото... и вадене на камъни...много силно духа топло и е много интересно защото този вход е много ниско а от там излиза силно топло течение, което означава че ... няма да ви кажа какво ;), трява да се вадят малки камъни, страничните стени ...вече са стабилни ;).

 

клубът се събира в четвъртък от 19.30 в читалище Бачо Киро